Frequently Asked Questions


-ukoliko ste vi pogresno porucili proizvod(prsten umesto narukvice…)-ukoliko ste proizvod mehanicki ostetili-ako je proizvod vec nosen na popravku-ukoliko se niste pridrzavali saveta o rukovanju ili odrzavanje proizvodaKada Queen.ba utvrdi da su vase navedene nepravilnosti objektivne mozemo vam zameniti proizvod,poslati novi ali nismo u mogucnosti da vrsimo povracaj novcanih sredstava.Svaki potrosac po zakonu ima pravo na zamenu kupljenog proizvoda ili na otklanjanje nedostataka na proizvodu.
Ukoliko se pored nasih garancija o kvalitetu proizvoda dogodi da dobijete neispravan proizvod molimo vas da nas kontaktirate sto pre a najkasnije 3 dana od dana prijema isporuke.Najbolje je da to ucinite odmah dok je dostavljac tu. Ukoliko nam se za reklamaciju obratite nakon 3 dana nazalost gubite pravo na istu.
Svaki korak prilikom online kupovine je brizljivo razmotren sa svih strana kako bi za kupca to bio sto sigurniji i pouzdaniji nacin kupovine. Zastita privatnosti vasih podataka je jedna od najvaznjih stavki u ovom procesu.Sigurnost kupovine i garancija kvaliteta prizvoda su kljucne stvari u online trgovini. Da bi to bilo tako mi smo se pobrinuli da dostava bude u sto kracem roku,da postoji mogucnost direktnog kontakta kao i licnog preuzimanja robe,mogucnost reklamacije/zamene robe,servisiranje,odrzavanje iste kao i uvek nesto novo i atraktivno u top ponudama i akcijama portala Queen.ba.
Kada nas kupac kontaktira(pozeljno je putem mail-a ili telefonom)mora navesti:-uzrok reklamacije-broj racuna,sifru porudzbine-ime,adresu i kontakt telefonPovrat je obavezan u originalnoj ambalazi i po zakonu o zastiti potrosaca teret povrata robe ide na kupca.
X